Floating Popquiz

De Amsterdamse grachten zijn geschikt voor veel plezier en amusement. Hierbij denk je misschien vooral aan activiteiten die je normaal alleen buiten doet, maar ook spellen die je meestal binnen doet kun je hier goed uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan een popquiz. Bij onze Floating Popquiz Amsterdam kun je tijdens een tochtje door de grachtengordel je kennis opdoen en genieten van veel plezier en amusement.

Bij de Floating Popquiz Amsterdam speel je de quiz terwijl je aan het varen bent. Dit onder het genot van een lekker drankje en samen met jouw eigen groep vrienden, familie en collega’s. Daarbij komen alleen de beste nummers en liedjes aan bod, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Wees de beste drijvende quizzer
De quiz zal geleid worden door een energieke en leuke quizmaster, die de groep in teams verdeelt en je door de popquiz heen leidt. De vragen zijn opgedeeld in meerdere rondes, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Iedere ronde wordt jouw kennis van muziek aan de kaak gesteld op een zo breed mogelijke manier. Zo worden er vragen gesteld over nostalgische nummers en de laatste hits. Wie weleens uitgaat in Amsterdam zal geheid een deel van deze fragmenten herkennen en (wellicht onbewust) mee lopen zingen. De spanning zit er vaak al snel in waardoor je sommige mensen misschien voor het eerst in hun leven even los ziet gaan.

Naast de popquiz zelf wordt ook alles eromheen voor je geregeld. Zo hoef je zelf niet voor drinken te zorgen, want onze boot heeft een eigen bar. We hebben ook obers en serveersters aan boord, zodat je niet eens van je plek af hoeft te gaan om een biertje te kunnen pakken. Wanneer alle vragen gespeeld zijn, loopt de spanning op om te kijken welk team er heeft gewonnen en zich de beste popquizzers van jullie groep mag noemen. Per ronde worden de punten al bekendgemaakt, waardoor je al vanaf het begin de fanatiekelingen aan de bak ziet gaan.

Geschikt voor jouw uitje
Floating Popquiz Amsterdam houdt rekening met alle soorten groepen en interesses. Het maakt dus niet uit wat je smaak is, je kunt altijd genieten van gezelligheid en vermaak, lekkere muziek en een unieke ervaring. Of je nu een vrijgezellenfeest of een jubileum, een verjaardag of gewoon een dagje weg hebt, bij Floating Popquiz Amsterdam zit je geheid goed.

Floating Popquiz

€45.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Schipper
Boothuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan