Floating and Walking Diner

Wat is er mooier dan een heerlijk diner eten op een terrasje aan de Amsterdamse grachten? Precies, een heerlijk diner eten op een terrasje op de Amsterdamse grachten. Met het Floating and Walking Diner is dit namelijk mogelijk. Je vaart rond op de prachtige Amsterdamse grachten en geniet ondertussen van een heerlijk driegangenmenu dat speciaal voor jullie groep is gemaakt.

Het Floating and Walking diner begint al aan de wal, waar jullie verwelkomt worden door de charmante schipper en de gastvrije gids, die jullie tijdens de vaartocht wegwijs maakt in de stad. Wanneer iedereen aan boord is kan de boot meteen al uitvaren. De route van de tocht gaat via de bekende grachtengordel en zal steeds onderbroken worden door een heerlijke maaltijd.

Van de oever naar de wal en weer terug
Tijdens de boottocht zal onze gids jullie vertellen over wat er allemaal in Amsterdam te zien is. Dit doet deze door interessante weetjes en leuke verhalen. Niet gek veel later zal de boot weer aan land gaan, waar jullie eerste maaltijd op jullie staat te wachten. Hier nuttig je het voorgerecht en daarna ga je weer terug naar de boot om door te varen, via een toeristenroute, naar het restaurant van het hoofdgerecht en daarna tot slot naar het restaurant voor het toetje. Tussen de hoofdmaaltijd en het toetje zullen jullie te voet de weg vervolgen, omdat met een volle maag gaan varen niet voor iedereen even aangenaam is. Ook bij deze looproutes zal de gids van alles over de omgeving en bezienswaardigheden vertellen, onder andere voor de hoofdattractie op deze route: de Wallen.

Wanneer jullie bij het laatste restaurant zijn is het tijd voor het toetje en kunnen jullie nog even uitbuiken na deze intensieve tour. De term Floating and Walking hebben we dan ook serieus genomen. Voor iedereen die graag meer doet met elkaar dan alleen samen eten is het Floating and Walking Diner een aanrader in Amsterdam.

Floating and Walking Diner

€85.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 4.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Professionele gids
Schipper
Bediening
Boothuur
Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan