Fietstour Oostelijk Havengebied

In Amsterdam heb je het Oostelijk Havengebied. Deze locatie was in de vorige eeuw nog daadwerkelijk een havengebied, maar staat tegenwoordig bekend als een hippe en moderne woonwijk, waar creativiteit en moderne architectuur hun weg weten te vinden. Deze locatie is perfect om een fietstour door de stad te kunnen maken.

Tijdens deze fietstour ontdek je alle pracht en praal van het Oostelijk Havengebied. Van de meest uiteenlopende architectonische meesterwerken tot authentieke grachtjes en pakhuizen uit het verleden van het gebied. Daarnaast vind je hier ook de leukste cafeetjes, waar tijdens de tour genoeg ruimte voor is ingepland om even een drankje te kunnen doen.

Waarom fietstour Oostelijk Havengebied?
Het Oostelijk Havengebied bestaat uit veel leuke locaties, maar is voor de meeste mensen nog onbekend terrein. Je ontdekt dus meer van de stad en het is rustig genoeg om op je eigen gemakje rond te kunnen fietsen. Onze gidsen weten dan ook de beste routes om zelfs in Amsterdam onbezonnen rond te kunnen fietsen en toch alle leuke bezienswaardigheden van de omgeving te kunnen aanschouwen.

De fietstour Oostelijk Havengebied is geschikt voor iedereen die Amsterdam eens op een nieuwe manier wil kunnen zien en meer van de stad te weten wil komen.

Fietstour Oostelijk Havengebied

€29.95 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Professionele gids
Fietshuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan