Fietsspeurtocht in Amsterdam

Amsterdam op een unieke manier verkennen? Dit kan door met de fiets een tochtje te maken, door een speurtocht in de stad te houden of… allebei! Onze fietsspeurtocht is perfect geschikt als groepsuitje voor vrienden, familie of collega’s om op een leuke en intense manier de stad te doorkruizen. Dit onder leiding van een avontuur spel waar nog lang over nagepraat gaat worden.

De fietsspeurtocht begint in hartje Amsterdam. Hier wachten onze spelleiders jullie op om de speurtocht in te leiden. Jullie hoeven niet met je eigen fiets naar de verzamelplek te komen, want wij regelen de fietsen. De groep wordt ingedeeld in teams en iedereen krijgt een passende stadsfiets. Daarna wordt het spel uitgelegd en is het tijd Amsterdam te verkennen.

Door opdrachten op verschillende locaties te doen verdien je punten. Deze opdrachten vereisen kennis, kunde en een gevoel voor avontuur. De opdrachten zijn verspreid door de stad, op belangrijke hotspots zoals het Paleis op de Dam, de Westertoren en nog veel meer. De stad verken je met de fiets op een net wat intensere manier dan met de auto of lopend en zul je meer versteld staan van wat onze hoofdstad eigenlijk te bieden heeft.

Nadat de opdrachten zijn uitgevoerd ontvangt de spelleiding jullie graag weer terug op het beginpunt, waar verfrissend drinken al voor jullie klaarstaat in het nabijgelegen café. Ondertussen worden de scores uitgerekend en wordt bepaald wie er de winnaars zijn van de speurtocht. Uiteraard kan iedereen zich al een winnaar voeren door het hebben van een leuke dagje uit.

Fietsspeurtocht in Amsterdam

€30.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingang van Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
Fietshuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan