Fiets ‘m Erin Tour

Kunt u niet kiezen tussen een stadswandeling of een fietstocht? Dat begrijpen wij volkomen! Daarom bieden wij u onze Fiets ‘m erin tour, een stadswandeling en fietstocht in één!

Veelzijdige tour door Amsterdam
We starten dit veelzijdige uit door Amsterdam op het Beursplein. Voor het eerste deel van dit uitje stappen we op de fiets voor een mooie fietstocht.  Onze toeziend oog van onze professionele maar altijd enthousiaste gids fietsen we richting de Grachtengordel en de oude volkswijk Jordaan. Onze gids laat u heel graag zien waarom de Grachtengordel nu precies op de wereld erfgoedlijst staat! Door de bijzondere anekdotes en grappige weetjes wordt een veelbewogen en interessante geschiedenis ontvouwd en waant u zich bijna in vroegere tijden.

Na ongeveer 1,5 uur te hebben gefietst, zetten we deze aan de kant en stappen we de Rosse Buurt in. Onze dames van lichte zeden moeten natuurlijk wat rustiger worden bekeken! Maar daarnaast laten wij u graag zien wat de Wallen nog meer te bieden hebben. Kent u het verhaal achter de Schreierstoren of Café In ’t Aepjen? Wij verrassen u graag met een bezoekje aan deze bijzondere plekken, om ook een andere kant van de Rosse Buurt te laten zien!

Fietst en wandelt u met dit actieve uitje met ons mee? Onze Fiets ‘m Erin Tour is uitermate geschikt als bedrijfsfeestje, familie of vriendenuitje!

Fiets ‘m Erin Tour

€30.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingangvan Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Professionele gids
Fietshuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

* Deze rondleiding is in meerdere talen te reserveren, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden, waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend informeren of de door jouw gewenste taal beschikbaar is.

 

Vraag een offerte aan