Evening Canal Cruise

De Evening Canal Cruise Rondvaart is bij uitstek geschikt voor romantici en avondgenieters. Want wat ligt Amsterdam er toch prachtig bij in de avond. De verlichte grachten en bruggen zullen je betoveren tijdens deze Evening Canal Cruise in Amsterdam.

De boten van de Evening Canal Cruise zijn van Rederij Lovers. Deze boten zijn op maat gemaakt voor een tour door de grachten. Comfort en zitgemak zijn gegarandeerd en ook voorzieningen zoals een lekker hapje of drankje zijn op de boot voorradig.

De Evening Canal Cruise kent een uitgekiende route door Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat je alle indrukwekkende hotspots van het avondleven passeert. Vooral de hogere verlichte gebouwen zullen nu extra opvallen en je aandacht trekken. Ook in de avond zijn de statige grachtenpanden en authentieke huizen van Amsterdam goed zichtbaar. Het voelt zelfs alsof je teruggeworpen bent in de tijd en het Amsterdam van weleer beleeft. Natuurlijk bruist het avondleven in Amsterdam. Vanaf je luie stoel op de boot zul je zien hoeveel nachtvolk er op de been is.
Je kunt via deze website je ticket bestellen voor de Evening Canal Cruise. Je betstelt je tickets per persoon dus je mag zelf bepalen met hoeveel vrienden of gasten je komt. De Evening Canal Cruise is een sfeervolle happening die nog lang in je geheugen gegrift zal staan. Maak deze heerlijke tour door de avondlijke grachtengordel en bewonder de schoonheid van het verlichte Amsterdam.

Zoek je ook nog een leuke dag invulling in Amsterdam voorafgaand aan de Evening Canal Cruise? Je kunt via ons ook een Fiets Huren in Amsterdam of een van onze adembenemende stadswandelingen doen. Na een stevige wandeling of fietstocht kun je in de avond lekker bijkomen bij de Evening Canal Cruise Rondvaart. Kijk rond op onze website voor alle mooie activiteiten die Amsterdam verder te bieden heeft.

Evening Canal Cruise

€95.00 p.p.
Vanaf 2 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Driegangendiner
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Inclusief;
Entree tot de rondvaartboot
Audiotour in verschillende talen

vertrek;
Van 21 maart tot 30 oktober
Elke dag elke 30 min. van 17.00 – 22.00 u.
Van 31 oktober tot 20 maart
Elke dag elke 30 min. van 17.00 – 21.00 u

Vraag een offerte aan