Escape the City Amsterdam

Naar Amsterdam gaan om er vervolgens zo snel mogelijk weer uit te ontsnappen? Dat kan op een leuke en spannende manier met Escape the City. Met dit spel wordt de binnenstad van Amsterdam omgetoverd tot een letterlijke escape room, waarin je in een race tegen de klok verschillende puzzels moet oplossen en opdrachten moet uitvoeren om te kunnen winnen.

Hoe werkt Escape the City?
In dit spel begin je in het hartje van de stad. Jouw opdrachtgever Mr. Q zal jullie hier opwachten op geheel eigen wijze. In teams van 5 tot 6 personen gaan jullie dan proberen als eerste de sleutel van de stad te bemachtigen. Dit doen jullie door cryptische omschrijvingen te ontcijferen, geheime locaties te ontdekken en breinbrekers op te lossen. Per locatie ligt er weer een andere opdracht op jullie te wachten, om jullie dichter bij de schat te leiden.


Amsterdam als één grote escape room
Na het kraken van iedere code krijgen jullie van Mr. Q een nieuwe aanwijzing. Hij is ook de man die soms voor tips kan zorgen als jullie niet verder komen of zelfs bonuspunten uitdeelt aan teams die wel heel erg goed gaan. Wie uiteindelijk alle opdrachten heeft volbracht krijgt de sleutel van de stad en kan letterlijk uit Amsterdam ontsnappen. Welk team dit als eerste heeft gedaan, minus de extra minuten die tips je hebben kunnen kosten, heeft gewonnen. Voor ieder soort groep is Escape the City een leuke en interactieve manier om met en tegen elkaar te spelen.

Escape the City Amsterdam

€25.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingang van Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan