Diner Rondvaart

Dineren langs de Amsterdamse grachten is een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen voor de perfecte combi van culinair en visueel genot. Twee uur lang zijn de fraaiste Amsterdamse hotspots het decor van een topdiner. En dat alles tijdens een fijn samenzijn met uw collega’s, vrienden of familie. Wij zorgen voor de organisatie en we laten het genieten aan u!

Onze dinerboot kan vanaf verschillende kades in Amsterdam afmeren. De diner rondvaart is  zowel doordeweeks als in het weekend te boeken. Wat de gelegenheid ook is; een bedrijfsdiner, familieviering of vriendenuitje; de Diner Rondvaart in Amsterdam is altijd raak.  Wij zorgen voor een schip die goed aansluit bij de grootte van uw gezelschap. Na een enthousiast welkom van onze Amsterdamse schipper worden de touwen losgegooid en varen we af. De historische stadsgezichten en de Amsterdamse skyline trekken in een aangenaam tempo aan u voorbij. Tussen het bewonderen door is het natuurlijk ook tijd voor het feest van de smaak. Diverse menukeuzen hebben wij paraat van vegetarisch tot vis of vlees. Voor elk gezelschap èn budget hebben wij iets in de aanbieding. Onze sympathieke bediening serveert de dinergangen stijlvol uit en vult de glazen naar behoeve bij. Laat u lekker in de watten leggen tijdens deze nostalgische Diner Rondvaart in Amsterdam.  

Specifieke wensen qua menu en route? Geef het aan ons door. Er zijn diverse vertrekpunten voor de Diner Rondvaart, waarvan het Centraal Station de meest gangbare is. Wij zorgen voor opstap en aankomstplek die bij uw programma past. Sommige aanmeerplekken in Amsterdam kunnen extra kosten met zich meebrengen. Laat u door ons adviseren en hou op die manier de kosten voor het Rondvaart Diner zo voordelig mogelijk.

Wij weten zeker dat het Rondvaart Diner in Amsterdam prachtige foto’s en een uniek samenzijn zal opleveren. Verras uw vrienden of collega’s en boek nu!

Diner Rondvaart

€95.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Bediening
Boothuur
Onbeperkte Hollandse Bar
Driegangendiner
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan