Cruise like a local Rondvaart in Amsterdam

Ga met ons mee op rondvaart in Amsterdam.

Tijdens deze 75 minuten durende luxe rondvaart door mooi Mokum ontdek je Amsterdam als een echte local. Zo vaar je samen met ons langs de prachtig gerenoveerde pakhuizen, statige grachtenpanden en verborgen pareltjes die Amsterdam rijk is. Dit is de uitgelezen manier om kennis te maken met deze fantastische stad.

Onze boten varen het gehele jaar door Amsterdam en starten vanaf verschillende locaties en op verschillende tijden per dag. Reserveer bij ons een ticket voor deze 75‐minuten rondvaart door de Amsterdamse grachten, inclusief twee drankjes en een gezellige Amsterdamse gids.

Deze ‘gids te water’ zit boordevol mooie verhalen. Zo weet hij alles over de geschiedenis van Amsterdam en de bouw van haar mooie panden. Deze anekdotes worden op luchtige en geestige wijze uitgeserveerd, zodat je meeslepend begeleid wordt langs het indrukwekkende stadsbeeld. De Amsterdamse humor zal dus niet ontbreken! Alle historische bekende plekken komen voorbij alsook minder bekende bezienswaardigheden.

Dit alles is zeer ontspannen, want tussendoor is er natuurlijk volop ruimte om lekker weggezakt te luieren en de prachtige indrukken te delen met je vaargenoten. Daarom is dit uitje ook geschikt voor elke soort groep en elke soort gelegenheid. Je kunt je individueel inschrijven voor Cruise Like a local of met een paar personen.

Is er een leukere manier om Amsterdam te bezichtigen dan lekker dobberend vanaf het water? Cruise Like a Local is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Ben je op zoek naar een een ander vaararrangement in Amsterdam? Kijk dan eens bij een van de andere vaartochten, zoals de BBQ-boot of de Borrelcruise.

Cruise like a local Rondvaart in Amsterdam

€45.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Schipper
Boothuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan