Comedy Cafe Amsterdam

en leuke avond uit in Amsterdam? Bij Comedy Café kan je genieten van live entertainment tijdens Stand-up Comedy Shows, wekelijks van donderdag tot en met zaterdag. Een comedy show is een leuk uitje voor elke gelegenheid: het is ontspannend als bedrijfsuitje, maar bijvoorbeeld ook perfect voor een vrijgezellenfeest! Tijdens een comedy show kan je namelijk genieten van de meest hilarische grappen en leukste sketches, uitgevoerd door de beste stand-uppers en professionele comedians. Zo staan regelmatig Guido Weijers, Javier Guzman en Arie Koomen op het podium van Comedy Café.

Een comedy show bestaat uit een enthousiaste MC die de hele avond aan elkaar praat, een aantal hilarische acts die elkaar tijdens de show afwisselen, en een geweldige headliner die met zijn beste werk de avond afsluit. Op donderdag kost een kaartje voor de show EUR 12,50 per persoon. Op vrijdag- en zaterdagavonden is de entreeprijs EUR 17,50 per persoon.
Comedy Café Amsterdam bestaat al sinds 1994 en is sindsdien de meest bekende comedy club van Nederland. Het is de broedplaats van de beste comedians van Nederland, met haar nieuwe locatie aan het IJ op loopafstand van Centraal Station Amsterdam. ‘s Middags kan je hier een biertje drinken op het terras, en ‘s avonds wordt het café omgetoverd tot een gezellig en knus theater. Lichten uit, spots aan, luid applaus en de comedy show begint.. Een compleet avondje uit, met live entertainment en tafelservice! Wat wil je nog meer?

Koop hier je kaarten:

Heb jij zin in een avondje lachen? Kom dan naar een comedy show bij Comedy Café Amsterdam!

Comedy Cafe Amsterdam

€ p.p.
Vanaf 2 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

IJdok 89, 1013 MM Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Inclusief;
– Een spetterende Comedy Show
– Drie Comedians en een MC

Aanvang;
Donderdag tot Zaterdag van 20.30 tot 22.30

Tijdsduur;
+/- 2 uur

Vraag een offerte aan