Chris PubQuiz

Meer te weten komen en ook nog eens niet meer bijkomen van het lachen? Dat kan met Chris Pubquiz. In deze hilarische pubquiz staat stand-up comedian Chris van der Ende aan het roer, wat geheid zal zorgen voor een geweldige avond.

Chris van der Ende is niet zomaar een comedian. Hij heeft al duizenden shows op zijn naam staan en is vaak de hoofdgast van grote komedie-evenementen, waaronder Comedy Café, Comedy Explosion en Comedy Adventure. Daarnaast heeft hij ook op veel festivals gestaan, zoals Laughing Matters, Humorologie en zelfs muziekfestivals als GeuzenPop en niet de minste Lowlands. Daarnaast is hij vaak ook op televisie te zien, waarbij zijn optredens in het programma Raymann is Laat toch wel het meest noemenswaardig zijn.

Comedy en kennis in één
Chris Pubquiz is de enige quiz ooit die door een stand-up comedian wordt geleid. Dat Chris van der Ende dit doet is niet zo gek. Zijn liefde voor pubquizzen is even groot als die voor humor dus dat maakt dat hij zelf met deze quiz op is komen draven. En dit niet zonder succes. Zijn unieke manier van spelleiding en entertainment zorgen ervoor dat zelfs mensen die helemaal niet van quizzen houden deze pubquiz geweldig zullen vinden. Dus ook de oude brombeer van kantoor zal je hier voor het eerst sinds je hier werkt zien bulderen van het lachen.


Doe mee met Chris Pubquiz
Chris Pubquiz wordt gehouden in het centrum van Amsterdam, op een locatie die geknipt is voor deze vorm van vermaak. Jullie spelen de pubquiz in teams tegen elkaar. De quiz bestaat uit meerdere rondes waar verschillende onderwerpen aan te pas komen, zoals algemene kennis, de actualiteiten, showbizz, muziek, sport en nog veel meer. Voor iedereen zijn er dus wel vragen die hij of zij als enige in de groep weet en vragen waar juist een ander teamlid de redding biedt. Verder is het ook van tevoren mogelijk een ronde mee te nemen waar vragen over jullie zelf aan bod komen. Geef dit wel aan tijdens de reservering.

Aan het einde van de pubquiz weten jullie wie de slimste van jullie afdeling, familie, vriendengroep of uit de klas zijn en winnen de winnaars een leuke prijs. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid, lekkere hapjes en vooral oer-Hollands plezier. Een quiz vol kennis en humor vind je alleen bij Chris Pubquiz.

Chris PubQuiz

€25.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan