Burlesque Workshop

Dans als een professionele burlesque danseres
Altijd al willen weten hoe burlesque danseressen aan hun skills komen? Dit kun jij nu ook leren. In onze workshop burlesque dansen krijg je van ervaren professionele danseressen les op een heel sexy manier. Door deze workshop leer je al gauw hoe ook jij als een befaamde danseres de harten van je publiek kunt laten smelten.


Inhoud van de workshop

De workshop begint met de danseressen die je alvast in de stemming brengen. Dit wordt gedaan door middel van een sensuele warming-up, met de juiste muziek op de achtergrond. Daarna leren de dames in binnen anderhalf uur hoe ook jij rond kunt dansen als de dames van de ouderwetse pin-upbladen. Hier wordt aan alles gedacht, van de dansmoves tot hoe je het beste contact maakt met je publiek. Hier horen natuurlijk ook de beste accessoires bij, zoals verenboa’s, hoedjes en andere attributen die je op iedere pin-upposter wel een keer langs hebt zien komen. Binnen een paar uur ben je omgetoverd van een misschien wat verlegen meisje tot een ware pitspoes die weet hoe zij haar moves moet gebruiken om iemand te kunnen imponeren.

In de workshop leer je alles wat met burlesque te maken heeft. Zo leer je ook hoe je iemand moet teasen, zodat deze alsmaar meer van je act wilt zien. Aan het einde van de workshop weet jij volledig hoe je iemand zo wild kunt maken dat die alleen nog maar aan jou kan denken. De workshop burlesque dansen wordt gehouden in het centrum van Amsterdam en ontleent zich perfect als een leuke avond voor vriendinnen onder elkaar, bijvoorbeeld vanwege een vrijgezellenfeest. De workshop burlesque is een verrassende en spannende, maar ook vooral leuke workshop waar je misschien later nog wel iets aan kunt hebben.

Burlesque Workshop

€30.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Begeleiding
Zaalhuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan