BBQ Boot

Een barbecue terwijl je varend langs de Amsterdamse kades dobbert… Dat is natuurlijk een droomuitje!  Samen met je vrienden of collega’s genieten van de lekkerste BBQ hapjes. Smeulende kooltjes die je favorieten vlees, vis of vegetarische varianten verwarmen terwijl je met een drankje in hand geniet van je gezelschap en niet te vergeten van de Amsterdamse skyline.

Een gevarieerd menu
Vertel ons je voorkeuren en wij regelen een heerlijk gevarieerd menu! Uiteraard gaan de verwarmde hapjes gepaard met de nodige borrelhapjes zoals vers brood en rijkelijke salades.  Voor de BBQ kan een topkok worden geregeld zodat je lekker kunt samenzijn met je gasten en je kunt vergapen aan de voorbijtrekkende panden en monumenten van Amsterdam. Maar misschien vind je het juist leuk om samen met je gezelschap het vlees en de hapjes om te draaien? Dat heeft natuurlijk ook zijn charme!

Het hele jaar door beschikbaar
Wanneer is de BBQ Boot beschikbaar? Op elke datum en dagdeel naar keuze. We kunnen verschillende boten omtoveren tot BBQ Boot. Heeft een open sloep je voorkeur of juist de klassieke salonboot? We informeren je graag over alle mogelijkheden. De opstapplaats en aanmeerkade is naar eigen keuze. Echter in Amsterdam zijn ook aanmeerplaatsen die extra centen kosten. Wij kennen Amsterdam van haver tot gort en kunnen je dus informeren over het meest voordelige arrangement.

faciliteiten aan boord
De faciliteiten aan boord van de BBQ boot zijn legio. Toilet en verwarming is op de meeste boten aanwezig. Verder is er een keuze tot overkapping of een boot zonder dak? Kies voor een boot met eigen muziekinstallatie waar je eventueel je eigen muziek kunt draaien.

het perfecte groepsuitje
Wij weten zeker dat de BBQ boot het perfecte groepsuitje is voor jouw bedrijfsfeest, vrijgezellenviering of familiefeest. Behoefte aan extra tourinfo op de boot. Boek bij ons een gedreven Amsterdamse gids erbij en kom alles te weten over onze nostalgische hoofdstad. Ook entertainment kan erbij geboekt worden. Zanger, DJ, of muzikanten? Het is jullie feest!

BBQ Boot

€49.50 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Boothuur
Buffet
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan