Baantjer Speurtocht

Kruip in de huid van de Cock
Altijd al willen weten hoe het zou voelen als jij de Cock met C-O-C-K zou zijn? Dat kan met de Baantjer speurtocht door Amsterdam. In dit interactieve spel ervaar je zelf hoe je als rechercheur een mysterie op kunt lossen en erachter komt wie de moordenaar is. Dit spel is uitermate geschikt voor wie goed kan puzzelen en niet bang is voor spanning en sensatie.

Hoe gaat het spel?
De Baantjer speurtocht begint op een centraal afgesproken punt in het centrum van Amsterdam. Hier worden jullie door de hoofdcommissaris ingelicht over wat er van jullie verwacht wordt. Jullie groep wordt ingedeeld in teams, waar ieder team een eigen teamleider heeft. Deze teamleider ontvangt een koffertje met bewijsmateriaal en handige gadgets om de moordzaak op te lossen. Na een korte uitleg trekken jullie door de stad heen op zoek naar de dader.

Door middel van puzzels en speurtochten moeten jullie bewijsstukken vinden die leiden naar de dader. Deze bewijzen zijn verstopt op belangrijke locaties door de hele stad. Wanneer ieder team de bewijsstukken heeft gevonden is het tijd om te kijken wie het mysterie het best en snelst heeft opgelost.

Aan het einde van de speurtocht zullen jullie naborrelen in een typisch Baantjerachtig Amsterdam bruincafé, terwijl de commissaris bekijkt wie de aanwijzingen het beste heeft gevonden en gebruikt. De uitslag wordt in het café bekendgemaakt en het winnende team zal een passende leuke prijs winnen. De Baantjer speurtocht is geschikt voor ieder soort groep en voor welke gelegenheid dan ook.

Baantjer Speurtocht

€24.50 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingang van Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
1 Consumptie per persoon
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan