Amsterdamse Inburgeringscursus

Praat Amsterdams met me
’t Mooie Amsterdams kent vele vormen en verbasteringen. Als je dan toch door de Jordaan aan het struinen bent, kun je net zo goed met de lokalen meepraten. Volg daarom een workshop plat Amsterdams praten. Tijdens deze workshop leer je echt praten als een echte Amsterdamse Brugman en kun je zelfs de rasechte Dammer nog versteld doen staan.

Van het joetje in je porum toch belatafelen en versjteren, je leert het allemaal via deze ludieke workshop over het Amsterdamse dialect. Daarbij leer je ook de echte Amsterdamse tongval, zodat je ook echt klinkt als iemand die uit De Pijp of Oud-Zuid komt. Dit leer je natuurlijk alleen door een pure Amsterdammer, die je met veel enthousiasme de eigen taal aan wil leren.

Een typisch Amsterdamse workshop
In de workshop plat Amsterdam leer je echt hoe het is om als een ras-Amsterdammer te kunnen praten. Je kunt hierna jezelf niet onderscheiden van de standaard smartlappenzangers en met een extra pikketanissie in je strot imiteer je zo André Hazes. Het is dan ook mogelijk om deze workshop te combineren met onze workshop Smartlappen zingen. Mocht je dit willen doen, neem dan contact op met onze medewerker om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Amsterdamse Inburgeringscursus

€25.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan