Amsterdam Dungeon

Wil je geen voorspelbare tentoonstelling boeken, maar heb je zin in iets indrukwekkends? Iets huiveringwekkends dat op een originele en bijzondere manier gebracht wordt? Dan is de fascinerende voorstelling van de Amsterdam Dungeon zeker iets voor jou. Stap in het duistere verleden van Amsterdam en griezel met ons mee.

The Amsterdam Dungeon heeft 500 jaar wrede geschiedenis samengebracht op één plek in een korte tijdspanne. Negen professionele acteurs leiden je rond langs 500 jaar gruwelijke Amsterdamse historie. Loop rond in The Amsterdam Dungeon en zie de bijzondere bezienswaardigheden, ruik de ‘creepy’ geuren en maak kennis met de hoofdpersonen en hun verhalen. De cast met professionele acteurs brengt stuk voor stuk unieke afschuwelijke personages tot leven. Ontmoet de Inquisiteur, onze slinkse beul en vele andere enge ‘characters’. Dit alles is gegoten in een verrassend verhaal die verschrikking teweeg brengt, maar je zult vast ook weleens flink moeten lachen. Het is immers te gek voor woorden!

Het gebouw waarin deze unieke show van de Amsterdam Dungeon zich afspeelt was vroeger een kerk. Dit schept natuurlijk een ideale ambiance waarin de karakters van The Amsterdam Dungeon volledig tot bloei komen. In het voormalig kerkgebouw vind je massieve zuilen en een levensgroot orgel. Deze elementen creëren de perfecte entourage voor een spookachtige sfeer. Bij ons kun je jouw ticket bestellen voor een mooi prijsje. Zo voorkom je dat je onnodig in een wachtrij staat en gegarandeerd bent van een entreebewijs.

Als je jouw eetlust niet verloren hebt, dan heb je na je bezoekje aan de Amsterdam Dungeon de restaurantjes voor het uitkiezen. The Amsterdam Dungeon is namelijk centraal gelegen in het bruisende hartje van Amsterdam. Zo ben je op steenworp van het Muntplein en het Rembrandtplein, waar de Argentijnse, Aziatische en andere culinaire hotspots je graag ontvangen. Of wandel via de legendarische Leidsestraat naar het Leidseplein en begeef je in de culinaire oase van Amsterdam.

Amsterdam Dungeon

€30 p.p.
Vanaf 2 personen
Tijdsduur .1 uur

Meetingpoint:

Rokin 78, 1012 KW Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan